Лучшая молитва для работы и ее поиска

Молитвы, Релаксация  9623 Время прочтения ~ 2 минут

Если у нас нет работы, мы приходим к депрессии, и у нас развиваются комплексы. Часто бывает такое, что отказывают совершенно немотивированно, даже если человек имеет большой опыт работы и подходящее образование. Лучшая молитва для работы и ее поиска поможет обрести силы и уверенность, а также даст вам ту работу, которую вы просите.

Для начала мы хотим предложить вам общую молитву, которая поможет в любых начинаниях.

  • «Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, приди и вселися в ны, и очисти ны от всякой скверны, и спаси, Блаже, души наша. Благослови, Господи, и помоги мне, грешному, совершить начинаемое мною дело, во славу Твою. Господи, Иисусе Христе, Сыне Единородный Безначального Твоего Отца, Ты бо рекл еси пречистыми устами Твоими, яко без Мене не можете творить ниче соже.

    Господи мой, Господи, верою объем в души моей и сердце Тобою реченная, припадаю Твоей благости: помоги ми, грешному, сие дело, мною начинаемое, о Тебе Самом совершить, во имя Отца и Сына и Святого Духа, молитвами Богородицы и всех Твоих святых. Аминь».

Если вы ищите работу, лучше всего молиться святым Митрофану Воронежскому и мученику Трифону. Мы предлагаем вам молитву Митрофану. Многие люди отмечают, что после нее находили работу своей мечты.

  • «О святитель отче Митрофан, это мы грешные, нетлением честных мощей твоих и многими благодеяньями, чудесно содеянными и содеваемыми тобою, уверившись, исповедуем, яко имаши велию благодать у Господа Бога нашего, и всесмиренно ко твоему благосердию припадающе, тебе молимся сице: моли о нас Христа Бога нашего, да ниспошлет всем чтущим святую память твою и усердно к тебе прибегающим богатыя милости Своя; да утвердит во святей Своей Православной Церкви живой дух правой веры и благочестия, дух ведения и любви, дух мира и радости о Дусе Святе, да вся чада ея, чиста суща от мирских искушений и плотских похотей и злого действия злых духов, духом и истиною покланяются Ему, и усердно о соблюдении заповедей Его ко спасению душ своих да потщатся.

    Пастырем ея да даст Господь святую ревность попечения о спасении людей, во еже неверующих просветить, неведущих наставить, сомнящияся вразумить, отпадшия от Православныя Церкве к ней возвратить, верующих в вере соблюсти, грешных на покаяние подвигнуть, кающихся утешить и во исправлении жизни утвердить, и тако вся люди ко уготованному вечному Царству святых Его привести. Умоли Господа, угодниче Христов: верных рабов Его, в скорби и печали день и нощь вопиющих к Нему, многоболезенный вопль да услышит и да изведет от погибели живот наш.

    Всем же в державе людям да дарует благой Бог наш мир, тишину, безмятежие и изобилие плодов земных, паче же ко исполнению заповедей Его тщание неленостное; и да избавит царствующия грады, град сей и вся иныя грады и веси, от глада, труса, потопа, огня, меча, нашествия иноплеменных, междоусобные брани, смертоносные язвы и от всякого зла. Ей, святителю Божий, да устроиши молитвами твоими вся благая душам и телесем нашим; да и мы прославим в душах и телесех наших Господа и Бога нашего, Иисуса Христа, Ему же с Отцом и Святым Духом слава и держава во веки веков. Аминь».

Узнать тотемное животное

Введите ваш год рождения
  • Х
    Х